Herbalife - Znanost

Znanstveno opredjeljenje

Nutricionistički savjetodavni odbor (Nutrition Advisory Board - NAB)

U želji da brend Herbalife bude sinonim za vrhunsku svjetsku kompaniju za prehranu u naš Savjetodavni odbor uključujemo vodeće svjetske stručnjake u području prehrane i zdravlja, koji educiraju i podučavaju o načelima prehrane, tjelesne aktivnosti i zdravog načina života s prvenstvenim fokusom na ‘prehranu’. Odborom predsjeda prof. David Heber. Steve Henig je glavni direktor za znanost, zadužen za istraživanje i razvoj proizvoda. Dobitnik Nobelove† nagrade za medicinu dr.sc. Lou Ignarro član je Herbalifeovog Nutricionističkog savjetodavnog odbora zadužen za savjetovanje o novim postignućima u području nutricionističke znanosti. U NAB su i stručnjaci iz regije EMEA: dr.sc. Marion Flechtner-Mors iz Njemačke, profesor Lázló Halmy iz Mađarske, profesor Alla Pogozheva, dr.sc. iz Rusije, Julián Álvarez García iz Španjolske, Joaquim Caetano iz Portugala i profesor Nikolaos Sitaras, dr.sc. iz Grčke.

Herbalifeova predanost znanosti i inovacijama

Herbalifeov Laboratorij za staničnu i molekularnu prehranu Mark Hughes predano radi na pomicanju granica prehrane kako bi čovječanstvu pomogao da ispuni svoj potencijal za optimalnu dobrobit. Godine 2003. Herbalife je pomogao u osnivanju Laboratorija za staničnu i molekularnu prehranu Mark Hughes u Centru za ljudsku prehranu pri sveučilištu UCLA*. To je dio Herbalifeove misije da unaprijedi nutricionističku znanost kroz najnaprednije dostupne tehnologije istraživanja i razvoja.

* Sveučilište u Kaliforniji u Los Angelesu načelno ne podupire pojedine proizvode ili usluge.


Herbalife Centar za proizvode i znanost

Nedavno je u području South Bay u Los Angelesu otvoren najmoderniji Herbalife Centar za proizvode i znanost u kompleksu Herbalife Plaza. Pod vodstvom glavnog direktora za znanost Stevea Heniga tim uglednih i predanih znanstvenika osmišljava vrhunske Herbalife proizvode koristeći naprednu tehnologiju i high-tech senzorni laboratorij i tako Herbalife svrstava među svjetske predvodnike u proizvodnji najboljih proizvoda za prehranu i kontrolu težine.

Istraživanje i razvoj

Herbalife predano radi na postavljanju standarda prema kojem se mjere sve kompanije za prehranu. Znanost o prehrani unapređujemo kroz znanstvena istraživanja koja se provode širom svijeta. Od 2003. smo značajno povećali ulaganja u istraživanje i razvoj, kako bismo unaprijedili proces razvoja proizvoda.

U godini 2011. kompanija je potrošila oko 25 milijuna dolara na znanstvena područja istraživanja i razvoja, tehnologiju, znanost, osiguranje i kontrolu kvalitete, sigurnost i sukladnost proizvoda. Još 11 milijuna dolara kompanija je potrošila na pitanja prehrane, licenciranje proizvoda i stratešku nabavu sirovina.

Napomena: Formula 1 je postojeći proizvod i zato prema važećim pravilima FASB nije uključen u izvještaj o troškovima istraživanja i razvoja. Naime, prema tim pravilima troškovi se mogu klasificirati kao troškovi za istraživanje i razvoj samo ako se odnose na nove proizvode ili "značajne" izmjene postojećih proizvoda.

Brošura znanstvenih istraživanja kontrole težine uz Formulu 1.


Link na znanstvena istraživanja (HNI)  

hr-HR | 13.5.2021. 9:21:29 | Zus2phlsb000001