Herbalife: Korporacijska Odgovornost

Zaklada Herbalife Nutrition: Činimo nešto za druge

Godine 2005. Zaklada je ponosno pokrenula svoj program Casa Herbalife kako bi kroz partnerstva s postojećim humanitarnim organizacijama koje skrbe o djeci pomogla osigurati zdrave i hranjive obroke. Iste godine u Mađarskoj je otvoren prvi europski program Casa Herbalife, nakon čega su slijedili Casa programi u Južnoafričkoj Republici godine 2006. i u Zambiji godine 2007.

Danas je aktivno više od 120 programa u 50 zemalja, među njima 26 programa u regiji EMEA i Rusiji/ZND, koji svakodnevno pomažu više od 100.000 djece.

Po čemu se Zaklada HNF razlikuje od ostalih humanitarnih zaklada?

Kada neku organizaciju pozovemo u našu Herbalife obitelj, obvezujemo se da ćemo je pomagati sve dok za to postoji potreba. Naša pomoć ne ograničava se samo na financijsku potporu, već činimo i više od toga: čitavu Herbalife obitelj potičemo da pomaže u zadovoljavanju potreba djece u našim programima Casa Herbalife.

Oslanjamo se na velikodušnu potporu Nezavisnih Herbalife Nutrition Članova, zaposlenika i prijatelja koji prikupljaju sredstva na lokalnoj i regionalnoj razini i tako pomažu HNF i naše programe Casa Herbalife.

Saznajte više o Zakladi HNF, programima Casa Herbalife u Vašoj blizini i o tome kako možete prikupljati sredstva i dati donacije.

HNF_279x154px
hr-HR | 13.5.2021. 8:43:30 | Zus2phlsb000000