Ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice potvđujete da ste suglasni s našim korištenjem kolačića. Saznajte više ovdje »

Herbalife u Hrvatskoj je službeni nutricionistički partner Specijalne olimpijade Hrvatske za 2017

S ponosom objavljujemo ovogodišnje partnerstvo Herbalifea u Hrvatskoj sa Specijalnom olimpijadom Hrvatske. Službeni smo nutricionistički partner Specijalne olimpijade Hrvatske tijekom čitave godine 2017.

Sportaši Specijalne olimpijade nadahnjuju nas svojom discipliniranošću, ustrajnim treniranjem i pozitivnim stavom. Ove godine hrvatski predstavnici na Specijalnoj olimpijadi sudjelovat će na Zimskim svjetskim igrama Specijalne olimpijade u Austriji. Ekipa od 29 sportaša natjecat će se u različitim zimskim sportskim disciplinama i uvjereni smo da će biti izvrsni, jer su s prošle zimske Specijalne olimpijade donijeli 27 medalja.

Herbalife Nutrition izuzetno je zadovoljan globalnom suradnjom sa Specijalnom olimpijadom, jer se tako jača svjesnost o važnosti prehrane i zdravog, aktivnog načina života za sve ljude – kako one s intelektualnim teškoćama, tako i sve druge.

Posjetite stranicu Specijalna olimpijada Hrvatske i pratite predanost reprezentativaca. Više informacija o globalnoj suradnji Herbalifea i Specijalne olimpijade potražite na Special Olympics International.hr-HR | 22.4.2018. 0:25:46 | NAMP2HLASPX01