Ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice potvđujete da ste suglasni s našim korištenjem kolačića. Saznajte više ovdje »

Herbalife: Korporacijska Odgovornost

Zaklada Herbalife Family: Činimo nešto za druge

Godine 2005. Zaklada HFF je ponosno pokrenula svoj program Casa Herbalife kako bi kroz partnerstva s postojećim humanitarnim organizacijama koje skrbe o djeci pomogla osigurati zdrave i hranjive obroke. Iste godine u Mađarskoj je otvoren prvi europski program Casa Herbalife, nakon čega su slijedili Casa programi u Južnoafričkoj Republici godine 2006. i u Zambiji godine 2007.

Danas je aktivno više od 120 programa u 50 zemalja, među njima 26 programa u regiji EMEA i Rusiji/ZND, koji svakodnevno pomažu više od 100.000 djece.

Po čemu se Zaklada HFF razlikuje od ostalih humanitarnih zaklada?

Kada neku organizaciju pozovemo u našu Herbalife obitelj, obvezujemo se da ćemo je pomagati sve dok za to postoji potreba. Naša pomoć ne ograničava se samo na financijsku potporu, već činimo i više od toga: čitavu Herbalife obitelj potičemo da pomaže u zadovoljavanju potreba djece u našim programima Casa Herbalife.

U godini 2014. programima Casa Herbalife u regiji EMEA te Rusiji/ZND podijeljeno je oko 300.000 £ potpore. Zajedno mijenjamo živote tisuća djece kojima je potrebna pomoć.

Oslanjamo se na velikodušnu potporu Nezavisnih Herbalife Članova, zaposlenika i prijatelja koji prikupljaju sredstva na lokalnoj i regionalnoj razini i tako pomažu HFF i naše programe Casa Herbalife.

Saznajte više o Zakladi HFF, programima Casa Herbalife u Vašoj blizini i o tome kako možete prikupljati sredstva i dati donacije.hr-HR | 19.2.2018. 14:35:39 | NAMP2HLASPX04